Câu 9 Unit 6 Trang 57 Sách Bài Tập (SBT) Tiếng Anh 8

Bình chọn:
4.9 trên 7 phiếu

Read the passage and fill in each gap with a suitable word. Circle A, B, C, or D.

Read the passage and fill in each gap with a suitable word. Circle A, B, C, or D.

Đọc đoạn văn rồi điền vào chỗ trống từ thích hợp. CHọn A, B, C hoặc D. 

The Village Young Club of Hong Ha is a local club with a primary of Service to youth from at-risk circumstances. In different activities, more (2)____________ five hundred young people are served (3)__________ . The club provides after-school and summer programming for young people aged 7 to 18. (4)__________ well-trained workers and volunteers provide safe supervision and fun programs (5)_______________ enhance the development of children. The club (6)__________ enormous efforts to inspire and (7)___________ young people to realize there full potential by supporting their (8)___________ , helping them develop Íriendships, building their self-esteem and (9)__________ them with caring adults. By reaching children at an early age and providing positive (10)_____________ and encouragement, the club provides a safe and nurturing place the summer months. With a learning center for homework with a Computer lab, a teen room, a full (12)_____________ offering nutritious meals and a full size gymnasium, the club provides a safe place (13)__________ leam and grow, ongoing relationships with caring adult proíessionals, life-enhancing programs, (14)________________ development experiences, and hope and opportunity to (15)___________ young people.

1. A. mission B. expectation C. permission D. responsibility
2. A. of B. than C. intelligent D. talented
3. A. annual B. annually C. each yearly D. each annually
4. A. Their B. They C. It’s D.Its
5. A. for B. to C. of D. so
6. A. does B. creates C. makes D. gets
7. A. able B. enable C. enabling D. enabled
8. A. talents B. geniuses C. intelligence D. possibilities
9. A. connect B. to connect C. connecting D. connection
10. A. activities B. works C. participations D. participants
11. A. for B. while C. when D. during
12. A. studio B. kitchen C. library D. garage
13. A. to B. as C. of D. in
14. A. person B.body C. character D. physie
15. A. position B. positional C. location D. local

Hướng dẫn giải 

1. B 2. B 3. B 4. D 5. B
6. C 7. B 8. A 9. C 10. C
11. D 12. B 13. A 14. C 15. D

Bài tiếp theo

Xem lời giải SGK - Tiếng Anh 8 - Xem ngay

>>Học trực tuyến các môn học lớp 8, mọi lúc, mọi nơi môn Toán, Văn, Lý, Hóa. Các thầy cô giỏi nổi tiếng, dạy hay dễ hiểu

Bài viết liên quan